Kampanya
Ürünler
Markalar

Citroen C4 Cactus Çıkma Motor

Citroën C4 Cactus, Fransız otomobil üreticisi Citroën tarafından üretilen yarı kompakt bir crossover SUV'dur. İlk olarak 2014 yılında tanıtılan araç, benzersiz ve göz alıcı tasarımı, konforlu iç mekanı ve ileri teknoloji özellikleri ile tanınmaktadır. C4 Cactus'ün temel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Ayırt edici tasarım: C4 Cactus, kapılarda küçük çarpışmalara ve çizilmelere karşı koruma sağlayan hava yastıkları içeren cesur ve sıra dışı tasarımıyla tanınır.
  • Konforlu iç mekan: C4 Cactus, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, otomatik klima kontrolü ve birinci sınıf malzemeler gibi bir dizi gelişmiş özellikle geniş ve konforlu bir iç mekan sunar.
  • Verimli motorlar: C4 Cactus, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayan bir model bulabilmelerini sağlayan, benzinli ve dizel güç aktarma organları da dahil olmak üzere bir dizi verimli motorla sunulur.
  • Gelişmiş teknoloji: C4 Cactus, geri görüş kamerası, otomatik acil frenleme ve sürücü destek sistemi dahil olmak üzere bir dizi gelişmiş teknoloji özelliği ile donatılmıştır.

Genel olarak Citroën C4 Cactus, bir dizi gelişmiş özellik ve kişiselleştirme seçeneğiyle birlikte konforlu ve zarif bir sürüş deneyimi sunan çok yönlü ve pratik bir araçtır.

Gürbüz Peugeot Citroen C4 Cactus 1.2 PureTech, 1.2 VTi, 1.2 e-VTi, 1.5 BlueHDi, 1.6 BlueHDi, 1.6 e-HDi araçlara ait Orjinal Çıkma Motor - Motor Parçaları satışı yapmaktadır.

Citroen C4 Cactus Komple Motor - Citroen C4 Cactus Motor Parçaları

Citroen C4 Cactus Motor Bloğu - C4 Cactus Silindir Kapağı - C4 Cactus Külbütör Kapağı - Emme Manifoldu - Egzoz Manifoldu - Karter - Piston - Biyel Kolu - Krank Mili - Eksantrik Mili
 

Orjinal Çıkma Motor - Motor Parçaları Satışını Yaptığımız Citroen C4 Cactus araç model yılları

2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 - 2020

 

Kampanya